«Τῶν οἰκιῶν ὑμῶν ἐμπιπραμένων, ἠμεῖς ᾄδoμεν» (Αίσωπος / Θουκυδίδης) Καθαρή Δύναμη: 24ωρη ενημέρωση με εγκυρότητα και αξιοπιστία καθώς και επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης ⏱🗓📻📽
«Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν» (Μάο Τσε Τουνγκ) Καθαρή Δύναμη: Το μεγαλείο της ελληνικής τηλεόρασης! 📺
Περισσότερα στο Facebook μας: facebook.com/katharidinami
Αν θα επανελθει ο εντολεας του εκει που ηταν πριν, δηλαδη στις επαισχιντες πράξεις του. Αθωωστε τους βιαστες για να βασανιζουν ανηλικους οι οποιοι κατα το Κουγιανισταν ειναι ομοφυλοφιλοι επαγγελματιες χωρις να χαρακτηριστει απο κανεναν που τον ακουσε ρατσιστης. Ποιος αλλος θα χρησιμοποιουσε αυτον τον χαρακτηρισμο και δεν θα πηγαινε μεσα με τον αντιρατσιστικο νομο;;;;;;;;;;;;; Τελικα σ' αυτο το κρατος αν εισαι δυνατος οσο ανηθικις κι αν εισαι την βγαζεις καθαρη αλλα οταν π.χ. υπερασπιστεις το σπιτι σου ή το μαγαζι σου απο τον εισβολεα ληστη θα πας φυλακη...... Εμετος
Εμένα γιατί κάτι δεν μου κολλάει σε ότι ακούω; γιατί νιώθω πως κάτι κρύβετε πίσω και από αυτούς που βγαίνουν και καταγγέλλουν κάτι δεν μου κάθετε καλά βρε παιδιά
Οταν έχετε έναν καλεσμένο με άποψη και γνώση τουλάχιστον για το δικό του χώρο, όπως την κ. Θεοδωροπούλου, αφήστε την να μιλήσει κάτι γνωρίζει παραπάνω, κ. Τσουρέ. Αυτά που λέει για την Μενδώνη είναι πέρα για πέρα αληθινά ακόμα κ στα social media κυκλοφορούν ....δείτε τι λένε οι εργαζόμενοι στο ΥΠΠΟ. Την παραίτηση Μενδώνη τη ζητάει κ ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων κ οι Δημιουργοί κ οι εκπρόσωποι του Σύγχρονου Πολιτισμού, κ το Φεστιβάλ Κινηματογράφου κ οι σπουδαστές του Εθνικού Θεάτρου. Δημοσιεύματα υπήρχαν σε πολλά έντυπα. Και σταματήστε την υποκρισία. Την ώρα που η γυναίκα πάει να βγάλει τα άπλυτα και του Αρσακείου ....λυπάμαι κ. Γερμανού, σπεύσατε να την φρενάρετε!!! Γιατί;;;; Για να καλύψετε τον κ. Μπαμπινιώτη που επίσης, έκανε γαργάρα τα παράπονα εναντίον του Λ. όταν είχε αναλάβει τα μαθήματα θεάτρου στο Αρσάκειο; Τελικά τηλεπτικό ντόρο θέλετε, όχι την αλήθεια.
πολλα τα λεφτα...και οχι μονο... Η Βρωμα ...η Δυσωδια και το Σιχαμα του κοσμου ειναι η ελληνικη κυβερνηση.... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ...
Ανάθεμα και αν κατάλαβε κανείς τι έλεγε ο Κούλης επί 40 λεπτά. Ότι να ναι!!! Πάλι καλά που τον είχε βάλει σε δουλειά και του άφησε κληρονομιά ο πατέρας του. Νηστικός στους δρόμους θα έμενε!!!!
Ανυπαρκτη η κυβερνηση και κατωτερος των περιστασεων ο ελληνικος λαος ζουμε σε μια δικατορια των ολιγων που εκλεγεται απο τον λαο ! Ειναι τοσο ηλιθιος ο λαος που εκλεγει τους δικτατορες του και τον επεισα οτι αυτο ειναι δημοκρατια
Προς κανάλι, καθαρή δύναμή, σε κάθε βίντεο στο τέλος έχετε το ενημερωτικό βίντεο για τα εμβόλια ή μάσκες, παρακαλώ εάν σαν κανάλι έχετε πάρει χρήματα από το κράτος να το αναφέρετε στην περιγραφή κάθε βίντεο.
Οι Τούρκοι κάνουν βόλτες στο Αιγαίο..Και αυτοί μεγαλοποιούν άσχετα θέματα για να καλύψουν τα μεγάλα..Δεν τσιμπάμε όσοι έχουμε λίγο μυαλό! Συνεχίστε να παριστάνεται τους καραγκιόζηδες στα κανάλια!
Στεφανίδου ασε την ψευτο-μαγκιά και πες στους συνεργάτες σου ότι το edit με ολόσωμη φωτο, δίπλα σου, είναι μπούρδα , γελοιότητα και όχι επίτευγμα εξέλιξης, τεχνολογίας κ.τλ.
Συγγνώμη τώρα... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αλήθεια είναι μόνο 2 οι καταγγελίες και μάλιστα τέτοιου είδους; Σοβαρά τώρα; Ακούγεται κάθε μέρα ότι ο τύπος αυτός είναι επί δεκαετίες βιαστής - παιδεραστής, έχει συλληφθεί, και όλα κι όλα εναντίον του είναι αυτά που είπε ο Κούγιας; Αυτές οι καταγγελίες είναι αστείες... Πολύ περίεργα πράγματα...
Η μεγάλη μ...α της καθηγήτριας, πέρα από τη μικρή ηλικία του παιδιού, ήταν το τελευταίο της μήνυμα ότι θα φύγουν μαζί στο εξωτερικό. Εκεί το τερμάτισε το θέμα και μόνο από αυτό φαίνεται ότι είναι ψυχικά διαταραγμένη.
Αν αυτό ο κ Κούγιας το πάθαινε στον δικό του περιβάλλον πως θ αντιδρούσε ;;;;;;;;; Γιατί οι γονείς δεν πρέπει να συμπεριφέρονται έτσι....οοοοοσα λεφτά κ να πάρεις στο επάγγελμα τους!!!!!!τραγικά λίγος!!!!!!!!!!!!!
Ένα πράγμα μου κάνει εντύπωση...αυτός ο άνθρωπος για να επιβιώσει για να παίρνει 100 ευρώ τον μήνα, και μετ' έπειτα 400 τον μηνα...καθόταν να τρώει ξύλο επί σκηνής, και απ' το ξύλο αυτό να τρέχει στα νοσοκομεία....και την τελευταία φορά έφαγε τόσο ξύλο απ τον Φιλιππίδη που του γλύτωσαν την ζωή οι συνάδελφοί του....και έχει 9 μάρτυρες για αυτό το γεγονός. Αυτός ο άνθρωπος εάν δεν μπορούσε να επιβιώσει μόνος του ,που έφτανε να τρώει ξύλο για 100 ευρώ , δεν είχε το πατρικό του, το συγγενικό του περιβάλλον , η κάποιον απ' το φιλικό του περιβάλλον να τον βοηθήσει, να πάει να μείνει κάπου η να βρει μια άλλη δουλειά? Γιατί έπρεπε να τα υπομένει όλα αυτά,? Τόση η αγάπη για το σανίδι τόση η φιλοδοξία, του να παίξεις δίπλα σε ένα μεγάλο όνομα που να φτάνει να κινδυνεύει η ζωή σου,? Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ξεφύτρωσαν? Δεν είχαν πίσω τους δικούς τους ανθρώπους? Είναι δυνατόν για να μην χαλάσει η παράσταση να τρώω ξύλο να δέχομαι παρενοχλήσεις και βιασμούς? Και εάν έφευγα και όλη αυτή η κλίκα των διεστραμενων μου έκοβε κάθε ευκαιρία στο θέατρο, καλύτερα να έφευγα να έριχνα μια μουντζα παρά να κουβαλάω τέτοιες πληγες,που δεν θα γιατρευτούν ποτέ. Τελικά αξίζε τον κόπο να τα περάσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι όλα αυτά?να έχουν τέτοιες πληγες και τέτοια βιώματα ?
O pateras tou to paizei mangas milaei kai eno loi gyro toy forane kanonika maskes aytos den skepazei myti vre Maskomalaka vale kanonika maska maskomalaka
ΜΕΙΩΣΗ χρόνου παραγραφής αδικήματος Παιδεραστίας προβλέπει ο ποινικός κώδικας ΣΥΡΙΖΑ Ιουνίου του 2019. Ανέφερε ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης ΣΥΡΙΖΑ Κοντονης. ΛΕΡΕΣ ΣΥΡΙΖΑ.🤮🤮
Ωραιος ο Μητσοτάκης.....με τα κρεμυδακια τον εκανε τον ξεφτιλα τσιπρα. Συριζα και τσιπρας.....σταλινικο κομα.Σταλινικές πρακτικές.........Ηθικό πλεονέκτημα αριστεράς.💪💪
Σε μια παράσταση που είχα παρακολουθήσει πριν χρόνια, στον Μπακαλόγατο συγκεκριμένα, κάποια στιγμή , σε κάτι σαν διάλειμμα ας πούμε, σήκωσε μια κοπέλα από το κοινό και υποτίθεται αυτοσχεδιάζε και είχε μπουκωθεί με μακαρόνια και της τα πετούσε στα μούτρα από το στόμα του. Εντελώς αηδιαστικό πραγματικά, αν σκεφτεί κανείς και το συγκεκριμένο στόμα!!!!!!! Κάποια στιγμή την κατέβρεξε με ένα πυροσβεστήρα. Λεπτομέρειες βέβαια δεν θυμάμαι πολλές γιατί έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Κάποιοι από το κοινό είχαμε παγώσει, κάποιοι είχαμε γίνει έξαλλοι και κάποιοι χαχάνιζαν σαν ηλίθιοι με τα βασανιστήρια της κοπέλας. Στο τέλος λοιπόν αυτού του σκέτς , που καμιά σχέση δεν είχε με την υπόθεση του έργου κ δεν ξέρω πώς στο καλό το είχε κολλήσει, βγήκε ένας άλλος ηθοποιός μ που δεν θυμάμαι το όνομά του αυτή τη στιγμή, και πήγε να την τραβήξει σε κάποιο άνοιγμα των σκηνικών. Η κοπέλα , επειδή δεν έβλεπε από τους αφρούς, κοπάνησε με δύναμη το κεφάλι της πάνω στο σκηνικό. Τελικά ο Φιλιππίδης μας ανακοίνωσε στο τέλος ότι ήταν ηθοποιός κι όχι κάποια που είχε απλά διαλέξει από το κοινό. Λες κ θα άλλαζε κάτι. Φαντάζομαι κι αυτή κανένα 100αρικο θα έπαιρνε ή κ λιγότερα. Πάντως εγώ και η παρέα μου πραγματικά το βρήκαμε σοκαριστικό κ ντροπιαστικό όλο αυτό το σκηνικό κι από τότε για μένα ο Φιλιππίδης τελείωσε και σαν άνθρωπος και σαν ηθοποιός.
Κιμουλης έλλειψη σκηνικού ήθους στην σκηνή αλλά όχι σεξουαλικη παρενόχληση. Σπυρόπουλος σεξουαλικη παρενόχληση αλλά όχι έλλειψη σκηνικού ήθους στην σκηνη. Φιλιππίδης και τα δύο μαζί.
Εχουν μαζευτεί ολα τα αταλαντα κουμουνισταρια που νομιζουν οτι ειναι ηθοποιοι για να κανουν αντιπολίτευση στην κυβερνηση.Εχω βεβαια οταν τους βλεπω πιανω τα αρχιδια μου.Ελπιζω να κανει το ιδιο και η κυβερνηση.
Χιο σε βλεπω απο το 2012 και εισαι μακραν καλυτερος απο ολους.. Αληθηνος και τα βαζεις με το συστημα.. για αυτο και σε εβαλα και σε ενα βιντεο που εκανα
ENTAKSEI TIS GYNAIKES TIS KATALABAINO! AYTOS ROLO EIXE! O ASTRAPOGIANOS TI NA PREPEI NA KANEI?I MIPOS NA KANEI MYNISH STON TAMTAKO! HREMISTE LIGO PAIDIA!
Εγω παντως 10 Αυγούστου με 15 Αυγούστου του 2017 ήμουν με τον Μπραντ Πιτ Λευκάδα κ πίναμε ουζάκι μετα ήρθε κ η μπιγιονσε!τι λέτε καλέ λεω ψέμματα;;;;;αφου το εχω γραψει στο ημερολόγιο μου....#not#lol#jesus
Μια ιστορία για γέλια και για κλάματα...δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις... Θέατρο του παραλόγου! Δεν ξέρουμε ποιος θέλει να "φάει" ποιόν... Τι έχουν πάθει? Αναρωτιέμαι αν δεν υπήρχε ο κορονοϊος, αν τα θέατρα ήταν ανοιχτά και όλοι δούλευαν κανονικά θα γινόταν όλο αυτό? Όλοι ήξεραν αλλά δεν μιλούσαν..και τώρα ξαφνικά όλοι μιλάνε...
Όταν είχε βγει η Τσουκαλά και μίλησε δεν υπήρχε η καραντίνα και ο κορονοιος. Όλοι αυτοί που βγήκαν και μίλησαν, και καλώς μίλησαν τώρα, δεν είχαν δουλειά. Όταν θα τελειώσει το πρόβλημα του κορονοιου και αρχίσουν όλοι αυτοί οι ηθοποιοί να δουλεύουν, να δείτε που δυστυχώς θα τα ξεχάσουν όλα. Μακάρι και μετά να συνεχίσουν να μιλούν για να ξεβρωμισουμε από την ανηθικότητα, την βρωμιά που υπάρχει σε όλους τους χώρους.
Να μην τη γλιτωσει κανεις απο ολους αυτους που ηδη εχουν ακουστει και θα ακουστουν (να μη λεμε ονοματα). Γιατι μιλανε ολοι για τον Λιγναδη και οι αλλοι θα βγουν λαδι ετσι οπως παει! Αυτα ειναι αισχρα! Καμια υποστηριξη,καμια αθωωση! Δεν θα ησυχασουν οι βασανισμενες ψυχες των θυματων οσο κουκουλωνονται αυτα!
Οταν αρχιζει ο Μπιμπιλας να μιλαει για την απεχθη κατασταση της δημοσιογραφιας που φτανει στο σημειο απειλων η δημιουργιας λυπησης για να μη χασουν παιδια με ονειρα τη δουλεια τους, τα καλυπτουμε διακοπτωντας? Αυτο και αν ειναι bullying και ελλειψη σεβασμου στον κωδικα δεοντολογιας. Ρωτουν αν υπηρχε ομερτα στο θεατρο, στη δημοσιογραφια αναρωτιεμαι τι απειλη κρεμεται πανω απο τα κεφαλια ολων και η απειρη βρωμια δεν εχει δει το φως? Πρεπει να θεσπισουμε οσκαρ υποκριτικης για το δημοσιογραφικο χωρο.
8:50 κλασσικός ξύλινος λόγος και ρητορεία. Η Σοφία Μπεκατώρου είχε μιλήσει στις 22 Δεκεμβρίου 2020 στο Marie Claire elvids.com/video/%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-2AeAACPdFHg.html
Όταν αποφασίσεις να κάνεις καταγγελία την κάνεις επώνυμα..Είμαι ο τάδε και καταγγέλλω τον τάδε γι'αυτό και γι'αυτό....Τον καταγγέλλω συντομα προφανως.Οχι μετά από 10 χρόνια.Ολα τα άλλα είναι να χάμε να λέγαμε...Ριάλιτι,σαπιλα,χαζομάρα,αποβλακωση...
Παιδιά, αφού αρχίσαμε με τα "τον κρεμάσατε στα μανταλάκια" και σε θέματα όπως αυτό της παιδεραστίας και της συγκάληψης της, τότε ετοιμαστείτε σε λίγο καιρό από "σκάνδαλο Λιγνάδη" να τους ακούμε να βγαίνουν με θράσος και να ωρύονται για "Σκευωρία Λιγνάδη". (χειρισμός τύπου NOVARTIS, δηλαδή).