Σκοτάδι

Παρακαλώ Υποδεχτείτε...τον Γιάννη Μπέζο

Lambros Fisfis
Εγγραφή
προβολές 98 832
99% 33 000 58

O Λάμπρος και η Εβίτα συζητάνε με τον Γιάννη Μπέζο για την διαχρονικότητα της κρίσης, για τα καλά της μανιέρας, για την μαγεία του ελληνικού στρατού, για τα συνεχώς αυξανόμενα ερωτηματικά της ζωής, για τους απαράδεκτους και για την σημασία της αισιοδοξίας.

Ευχαριστούμε τη Wolt για την υποστήριξή της σε αυτό το πρότζεκτ. Κατεβάστε το App της Wolt βάλτε το promo code "FISFIS" και λάβετε συνολικά έκπτωση 6 ευρώ για τις δύο πρώτες παραγγελίες, 3 ευρώ για την πρώτη και 3 ευρώ για τη δεύτερη.

Spotify: open.spotify.com/show/45ziEL1...

Apple Podcasts: podcasts.apple.com/gr/podcast...

Google Podcasts: www.google.com/podcasts?feed=...

www.lambrosfisfis.com
facebook.com/LambrosFisfis/
instagram.com/lambrosfisfis/

Δημοσιεύτηκε στις

 

19 Ιούν 2021

Κοινοποίηση:

Κοινοποίηση:

Κατεβάστε:

Φόρτωση.....

Προσθήκη σε...:

τη λίστα αναπαραγωγής μου
Παρακολούθηση αργότερα
Σχόλια 0
Tina Neroutsou
Tina Neroutsou Πριν 14 ώρες
Επιτέλους! Εξαιρετική συνέντευξη!
Βάγια Κουλοσούσα
Απλά συγχαρητήρια και στους δύο!!
Eleftheria Batsou
Eleftheria Batsou Πριν 3 ημέρες
Απιστευτη συνέντευξη, δεν θέλω να πω πολλα, τα σχολια των ακροατών τα λένε όλα... Ενα σημείο μόνο που γέλασα πολύ, αυτό με τις auditions στο 30:22 , απίστευτος!
manos sergiadis
manos sergiadis Πριν 9 ημέρες
Το θέατρο αποτελούσε κ αποτελεί στην πλειοψηφία του σήμερα μέσο κοινωνικής μόρφωσης κ εκπαίδευσης. Σε συνέντευξη όπως αυτή χάρηκα που έμαθα καινούργια στοιχεία για την τέχνη του θεάτρου κ του κινηματογράφου . Όσο αφορά τις διαφορετικές ιδεολογικές τοποθετήσεις που εκφράστηκαν , όπως και πεπραγμένα του πρόσφατος παρελθόντος του κάθε ανθρώπου ας τα αφήνουμε εκτός για αυτή την στιγμή. Επειδή εδώ αξιολογούμε τη συνέντευξη κ τον "δημοσιογράφο". Επειδή το εάν μας γεμίζει η συνέντευξη κ μας στέλνει στην δουλειά μας , στο κρεβάτι μας , στην παραλία άδειους από έννοιες κλπ, οφείλεται στον συνεντευξιαστη κ όχι στον συνεντευξιαζομενο. Εκτός κ εάν τον λυπηθεί - συμπαθήσει ο καλεσμένος τον ατάλαντο ή το βισμα δημοσιογράφο , και για να μη χάσει τις χορηγίες του , κάνει τα πάντα όλα για να γίνει είτε κλόουν ,είτε καλός , είτε ... είτε. Κουτα μου παιδιά,δεν καταλάβατε πως σας συμπάθησε επειδή είστε ατάλαντοι κ καλύτερα να μοιράζετε πίτες με τα παπάκια; (Ειλικρινά , ουδείς εδώ μέσα δεν έχει καταλάβει τον Λάμπρο Φισφη. Δώστε του αρνητικά σχόλια κ πάρτε του την ψυχή. Χαχαχα. Μάλλον Λάμπρο δε σε προσέχουν στο κ.τ.σ. Σου εύχομαι πάντα να σε συμπαθούν ....κ υγεία φυσικά, επειδή όλοι είμαστε κορονοιο μελλοθάνατοι.)
Pamela Helen
Pamela Helen Πριν 9 ημέρες
και τελικα τι γινεται μετα την παρασταση?
Marina Karli
Marina Karli Πριν 9 ημέρες
George Underwood
George Underwood Πριν 10 ημέρες
Ὁ στρατὸς τῶν τριτοκοσμικῶν Βαλκανίων, ποὺ εἴτε "ἐκπαιδεύει" ναζὶ φονιάδες, εἴτε ταΐζει (μὲ σκυλοτροφές) καναπεδάτους μαλάκες γιὰ νὰ τοὺς ἀμολήσῃ ΤΡΙμάλακες (λαϊκιστί: Καλοὺς πολῖτες) στ'γκενονία, εἶναι γιὰ νὰ σὲ μάθῃ νὰ "φροντίζῃς ἑαυτόν" κι ὄχι γιὰ νὰ πέφτουν οἱ μίζες σύννεφο μεταξὺ μεγαλομαφιόζων τοῦ κράτους ἀπ' τὶς ἀγορὲς ἐξοπλισμοῦ ἀπ' τὴν Ἀμερικανικὴ αὐτοκρατορία νὰ τὸ παίζῃ τὸ Γκριχενστάν καλὸ συντρόφι... Ἐπίσης, μὲ ἀρχηγὸ ΠΡεζοναύτη, ποὺ μόνο παιδιὰ τοὺς μαθαίνουν νὰ βομβαρδίζουν στὴν ἐκπαίδευση, εἶναι σχεδὸν σίγουρη ἡ ἐπιτυχία σ'ἕναν ὑποθετικὸ ἑλληνοτουρκικό... Ὑποθετικά... Μεταμοντέρνος, ποὺ θἄλεγε καὶ ἡ Βλαχάκοου... χε χε.. χε.. νὰ γελάσουμε, γιατὶ οἱ συνάδελφοί σας, συνήθως, ἔχουνε πιὸ free "ἀπόψεις".. Φαντάσου καὶ συλλογίσου, φίλε (ἢ ἐχθρέ) ἀναγνώστη τοῦ παρόντος, γιὰ νὰ ναι οἱ στοϊκοί μπέζοι τῶν καφενειακῶν, μπαρμπαδίστικων κοινοτυπιῶν οἱ πιὸ "διαβασμένοι" τοῦ νεοελληνικοῦ θεάτρου, πῶς θάναι οἱ πιὸ ἀδιάβαστοι!.. Τὰ κείμενα τῶν Μολιέρων, τῶν Γκόγκολ, τῶν Ἀριστοφάνιδων, ὅταν τὰ χεις νὰ τὰ παπαγαλίζῃς τὸ βράδυ μετὰ τὸ γύρισμα τῆς τηλεπαπαριᾶς, εἶσαι "ἐκφραστής" τους τόσο, ὅσο εἶναι καὶ οἱ ἀρχιεπίσκοποι, ἐκφραστὲς τοῦ Χριστοῦ. "Λὲ μεροκαματὶκ Uber Alles", "ποσότητα over ποιότητα", καὶ μ' ἄλλα τέτοια "προσγειωμένα", "φιλοσοφημένα", ΑΞΕΣΤΑ σλογκανάκια, λογικὸ νὰ πάρουνε μποῦλο καὶ οἱ σημαντικοὶ συγγραφεῖς ἀπ' τὸν "σκληρό" σου...
Μαργαρίτα Παυλοπούλου
Αν ψάχνετε το πιο ζαχό οικόσιτο πτηνό, απ' όσα ξέρω, είναι η γαλοπούλα.
Μαργαρίτα Παυλοπούλου
Οι χήνες είναι επιθετικές και οι κότες οι πιο έξυπνες .
ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΟΥ Πριν 11 ημέρες
Θα σου πω μια αληθινή ιστορία, ελπίζω να την διαβάσεις. Επίσκεψη στους παππούδες μου με τους δυο γιους μου, τότε ήταν 12-13 χρόνων. Απόσταση Καισαριανή, Περιστέρι. Ο παππούς ότι έχει βγει από νοσοκομείο και δίπλα του έχει την πάπια. Με ρωτούν τα παιδιά μου τι είναι αυτό, τους εξηγώ, τα λέμε με παππού, γιαγιά και έρχεται η ώρα να φύγουμε. Μπαίνουμε αμάξι και πιάνω μια κουβέντα με τον μικρό, πρώτη διακοπή από τον μεγάλο "Πω μαμά νομίζω θέλω τουαλέτα" του λέω " Να σταματήσω κάπου;" "Οχι, όχι πάμε". Συνεχίζω την κουβέντα με τον μικρό και σε λίγα λεπτά, δεύτερη διακοπή από τον μεγάλο "Πω νομίζω θέλω τουαλέτα" νευριάζει λίγο ο μικρός, αγόρια, καταλαβαίνετε, των ρωτάω πάλι αν θέλει να σταματήσω τώρα γιατί μετά θα είναι δύσκολο να βρούμε κάποιο μαγαζί μου λέει "Όχι, όχι πάμε, αντέχω". Συνεχίζουμε την κουβέντα με τον μικρό όπου έρχεται τρίτη διακοπή ¨Πω μαμά νομίζω δεν θα αντέξω" πετάγεται αγανακτισμένος και πολύ εκνευρισμένος πια ο μικρός και του λέει " Εε ρε Τόλη και τι θέλεις να κάνουμε;" Και τότε γυρνάω στο μικρό και του λέω " Κάνε την πάπια". Λιώσαμε λίγο στο γέλιο :)
Lone Wolf Girl
Lone Wolf Girl Πριν 12 ημέρες
σιγουρα σας συμπαθησε! ηταν πιο προσητος, φιλικος και χαλαρος απο οτι τον εχω ακουσει ποτε. νομιζω τελικα στην τηλεοραση μπορει να φαινεται καποιες φορες κλειστος και υπεροπτης γιατι δεν εκτιμα τους ανθρωπους που εχει απεναντι του (και με το δικιο του), ενω εδω καταλαβε οτι εχει απεναντι του ανθρωπο ευφυη και με επιπεδο που θελει πραγματικα να μαθει απο αυτον ως ανθρωπο και καλλιτεχνη και οχι να πιαστει απο κουβεντες για να βγαλει θεμα και να κανει νουμερα. ομολογω ειναι η πρωτη φορα που σιγουρευτηκα οτι δεν ειναι κακος, απλα αφοπληστικα ειλικρινης και μπραβο του. φοβερη συνεντευξη και τελειες ερωτησεις Λαμπρο σε εχω εξυπηρετησει στη δουλεια μου που ερχομαι σε επαφη με εκατονταδες ανθρωπους και εισαι απο τους πιο ευγενικους κατι οχι τοσο συχνο στην Ελλαδα δυστυχως. εχεις την εκτιμηση μου
SatrinaEthistic
SatrinaEthistic Πριν 12 ημέρες
Σ'ευχαριστούμε γι'αυτή τη συνέντευξη
MsMinoula
MsMinoula Πριν 13 ημέρες
42:22 Τα κανάλια λίγο πολύ, τις σειρές που άφησαν εποχή και ο κόσμος γουστάρει, τις έβλεπαν παράξενα. Τους απαράδεκτους τους φοβήθηκαν, το κων/νου και ελένης το είχαν για τελευταίο.. και ποιος ξέρει και τι άλλο μπορεί να έφαγε τελικά πόρτα και να μην είδαμε ποτέ επειδή δεν είχε στήριξη.
Alex Antonof
Alex Antonof Πριν 15 ημέρες
Κι όμως, στο @ ίσως γίνεται η πιο σωστή χρήση του ζώου. Είναι ο Donald Duck προφίλ, νευριασμένος. Once you see it....
new reast
new reast Πριν 17 ημέρες
zori den einai h via. duskolo shmainei.
Hrakleaz RaGSoul
Hrakleaz RaGSoul Πριν 19 ημέρες
Πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα συνέντευξη... Μπράβο! ^_^
jin kazama
jin kazama Πριν 20 ημέρες
Ο κύριος Μπέζος ήταν αυτός που είχε υποστηρίξει ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι επωφελής για την Ελλάδα. Εκτός από ανιστοριτος είναι και ασεβής προς τους προγόνους μακεδονομάχους που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία της πατρίδας στην οποία ο κύριος Μπέζος έχτισε την καριέρα του. Έχουμε πληθώρα τέτοιων καλλιτεχνών για την ακρίβεια έχουμε φρακαρει από δαυτους.
suicidal.nihilist
suicidal.nihilist Πριν 13 ημέρες
ελα σκασε τωρα
jin kazama
jin kazama Πριν 13 ημέρες
@Στράτος Καγγελάρης Γέλα φίλε κι εγώ γελάω με τα χάλια μας
Στράτος Καγγελάρης
Στράτος Καγγελάρης Πριν 14 ημέρες
να σαι καλα με κανες και γελασα
paraskevi papadimitriou
paraskevi papadimitriou Πριν 20 ημέρες
Υπέροχη συνέντευξη, συγχαρητήρια Λάμπρο!!
psychonosfi
psychonosfi Πριν 20 ημέρες
Σκωραμίδα, όχι πάπια
sword of omens
sword of omens Πριν 21 ημέρα
Επίσης δεν θα απαντήσω σε γελοίες ερωτήσεις ούτε σε αγράμματους μισώ τούς ανθρώπους.
Elina GK
Elina GK Πριν 21 ημέρα
Τα χίλια μπράβο είναι λίγα! Μπράβο στον Λάμπρο Φισφή που αποτόλμησε να καλέσει έναν άνθρωπο με τόσο κακή φήμη γύρω απ'τ'όνομά του· μπράβο του που έκανε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, παρά το προφανές τρακ του· μπράβο που υπάρχουν συνεντεύξεις με επίπεδο, θέμα και νόημα! Αν κάποτε ξανασυναντηθείτε, θα ήθελα να τον ρωτήσεις εάν θα τον ενδιέφερε ένα one man show τύπου standup, αλλά με γραμμένο κείμενο και χωρίς στόχο τα έντονα συναισθήματα του standup. Δηλαδή, αυτό που περιέγραφε πρέπει η κωμωδία να σου προκαλέσει μια γενική αίσθηση ευφορίας χωρίς απαραίτητα να σε κάνει να ξεκαρδιστείς σε ένα κείμενο που ίσως να σε βάλει σε σκέψεις στα πλαίσια μιας αφήγησης μιας ιστορίας ίσως. Θα ήθελα πολύ να τον έβλεπα σε κάτι τέτοιο ακριβώς επειδή είναι μια αρκετά επιβλητική παρουσία όχι μόνο λόγω της ιστορίας του ονόματός του.
Giota Karoutzou
Giota Karoutzou Πριν 22 ημέρες
Ο φισφης του πήρε τήν καλύτερη συνέντευξη
kon sait
kon sait Πριν 23 ημέρες
οταν εχει ορεξη ο μπεζος δεν τον πιανει κανεις
Νίκος Κράνας
Νίκος Κράνας Πριν 25 ημέρες
Ιχ
abusecore
abusecore Πριν 25 ημέρες
ωραια σειρα μπραβο ρε φισφη!
BloodAndGlory
BloodAndGlory Πριν 25 ημέρες
Και να που ο "ξινός", ο "έτσι", ο "αλλιώς", αποδείχτηκε ο πιο εντάξει από όλους!
Oliver Elson
Oliver Elson Πριν 28 ημέρες
Μέχρι τώρα το έχω ακούσει 4 φορές, γιατί επιτέλους μια συνέντευξη όπως θα έπρεπε να ήταν σε ένα τέτοιο άνθρωπο, με ερωτήσεις με νόημα δίχως ηλίθιους δημοσιογραφίσκους να του κάνουν ανιαρές ερωτήσεις προσπαθώντας να τον κάνουν να απαντήσει έτσι όπως όντως θα έπρεπε να απαντήσεις σε αυτούς τους αμόρφωτους (και πολύ χειρότερα).!
Zwi Teg.
Zwi Teg. Πριν 29 ημέρες
Πολύ όμορφη συζήτηση! 👏
Heine976
Heine976 Πριν 29 ημέρες
Η συζήτηση πριν την συνέντευξη με ανησύχησε λίγο αλλά οι ερωτήσεις στον Μπέζο ήταν πράγματι πολύ καλές
mikros midas
mikros midas Πριν 29 ημέρες
"Δεν ξερω αν με καταλαβαινετε'' Φραση που εχασα το μετρημα ποσες φορες ειπωθηκε απο τον Μπεζο. Ενοχλητικη εως προσβλητικη και σιγουρα ανεδαφικη για την συγκεκριμενη συζητηση. Ο Φισφης ειναι ευφυεστατος. Σε Σκορδά, Τσιμτσιλη δεν θα μου ''κλωτσαγε''
Stasi_Jo TV
Stasi_Jo TV Πριν μήνα
Λάμπρο φέρε Λάκη.
manos sergiadis
manos sergiadis Πριν 9 ημέρες
Όσο είναι ζωντανός ακόμη. Επειδή με τον κορονοιο δε ξέρουμε ποιος θα προλάβει να δώσει το παρών στον Λάμπρο.💀💀💀
Belle.
Belle. Πριν μήνα
Επιτέλους, μία ωραία συνέντευξη με σεβασμό προς τον Κύριο Μπέζο! Ουσιαστική, απολαυστική συνέντευξη. Ίσως και στο Φλερτ στην ΕΡΤ , υπήρχε μία καλή διάθεση,αλλά ήταν λίγο και υπήρχε και μια αμηχανία από την ηθοποιό-παρουσιαστρια. Συγχαρητήρια για αυτή σας την συνέντευξη. Είναι πολύ ωραίο να ακούς δύο ΣΥΝομιλητες που καταλαβαίνει ο ένας τι λέει ο άλλος.
jin kazama
jin kazama Πριν μήνα
Σας ευχαριστώ που σβησατε το σχόλιο μου. Ήμουν σίγουρος ότι με το που γράψουμε κάτι αρνητικό για τον Γιάννη Μπέζο θα σβηστεί αμέσως. Η δημοκρατία σας καλά κρατεί συγχαρητήρια
Lambros Fisfis
Lambros Fisfis Πριν μήνα
Ποιο σχόλιο καλέ σβήσαμε; Δεν έγινε κάτι τέτοιο. Γράψε το ξανά.
MrFanfarlo
MrFanfarlo Πριν μήνα
... φοβερή συνέντευξη! Αλλά δε ξέρω για σας, εμένα μου θύμισε πολύ Τζούμα πολλές από τις απόψεις του κ κυρίως ο τρόπος που της ανέλυσε !
IOANNIS G'
IOANNIS G' Πριν μήνα
ΣΕΒΑΣΜΟΣ !!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ !!!
ELENI DAMASKOU
ELENI DAMASKOU Πριν μήνα
εξαιρετική, μεστή συνέντευξη χωρίς σαχλό χιούμορ. επιτέλους!
johny bgood2night
johny bgood2night Πριν μήνα
Πολύ ωραία συνέντευξη με ωραίο λόγο και τροφή για σκέψη
Danae Trianti
Danae Trianti Πριν μήνα
elvids.com/video/%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-PGn6iRd-oC4.html Όσον αφορά το 46:42 και την απαξίωση των ιδανικών και της ιδεολογίας των αντιρρησιών συνείδησης από τον Γιάννη Μπέζο. Ο δρόμος των αντιρρησιών συνείδησης δεν έχει υπάρξει ούτε στο παρελθόν ούτε και στο παρόν εύκολος. Κάθε άλλο. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε τι συμβαίνει με κάποια πράγματα και να μην αναπαράγουμε στιγματιστικά στερεότυπα.
Some Guy
Some Guy Πριν 15 ημέρες
Χωρίς να θέλω να πω ότι δεν υπάρχουν πραγματικοί αντιρρησιες συνείδησης, η πράξη έχει δείξει ότι υπάρχει ένα πολύ σημαντικό ποσοστό πολιτών (για να μην πω ότι μιλάμε για τη συντριπτική πλειοψηφία) που απλώς "το παίζουν" αντιρρησίες μόνο και μόνο για να αποφύγουν τη θητεία και χωρίς να έχουν το παραμικρό ιδεολογικό κίνητρο. Εν προκειμένω μάλλον έχει κάποια δόση αλήθειας το στερεότυπο (δυστυχώς), και προφανώς εκεί αναφέρεται ο Μπέζος. Κρίμα για τους πραγματικούς αντιρρησίες συνείδησης που πληρώνουν το μάρμαρο για τους υπόλοιπους που τους έχουν βγάλει το κακό όνομα.
nikos fel
nikos fel Πριν μήνα
Μια φορα που ακουστηκε ο ανθρωπος χωρις να τον διακοπτουν ρωτωντας τον ανοησιες παρουσιαζοντας τον σαν "περιεργο" μπαμπουλα,μπραβο λαμπρο
Odyzmil
Odyzmil Πριν μήνα
καλη η εκμπομπη ρε φιλε αλλα αμα δεν εχει βιντεο μην το βαζετε youtube ξερωγω
Kwnstantinos Vamvakas
Kwnstantinos Vamvakas Πριν μήνα
Πόσο ωραίος άνθρωπος. Δεν είναι σαχλός, δεν είναι της στιγμής είναι άνθρωπος
Aris Skouroliakos
Aris Skouroliakos Πριν μήνα
To εφ αι ς εφ αι ες ακούγεται σαν έφαγες, οπότε πολύ πετυχημένο ;)
Konstantinos Kiriazopoulos
Konstantinos Kiriazopoulos Πριν μήνα
Υπέροχη συνέντευξη.
Tith.ts. Lt
Tith.ts. Lt Πριν μήνα
Φίλε δεν τον αγάπησα απλώς... τον λάτρεψα!!!
Artemis Kontogeorgou
Artemis Kontogeorgou Πριν μήνα
Να και μια συνέντευξη με νόημα κ' σωστές ερωτήσεις, μπράβο Λάμπρο! Όσο για τον κ. Μπέζο αξιέπαινος ηθοποιός κʼ άνθρωπος, όχι δεν είναι παράξενος όπως τον έχουνε 'βαφτίσει', απλά λέει ωμά τις αληθείες του...
Σπύρος Παπαδόπουλος
Έκανες την πρώτη συνέντευξη του που ακούω στην οποία δεν του έγιναν οι ίδιες σαχλες ερωτήσεις.
Σπύρος Παπαδόπουλος
Παπάκι λένε και ένα άρμα στον στρατό το Μ113.
Deep Moticons
Deep Moticons Πριν μήνα
Ειναι πανευκολο
Theodore D
Theodore D Πριν μήνα
Δεν ξέρω αν θα το δείτε κ. Μπέζο, τουλάχιστον να το δουν οι ακροατές. Στο 45:40-47:10 μας λέτε ότι όποιος συνειδητοποιημένα εναντιώνεται στον στρατό λέει "σαχλαμάρες" επειδή "θέλει εύκολες λύσεις", "φοβάται" ή "δεν έχει προσωπικότητα" (!). Κύριε Μπέζο, ξέρουμε τι είναι ο στρατός. Ναι, κάνεις παρέες, καθαρίζεις, προσέχεις το τομάρι σου, κάνεις ασκήσεις, μαθαίνεις πειθαρχία κλπ. Να μιλήσουμε όμως και για το πόσος χρόνος χάνεται χωρίς ουσία; Να μιλήσουμε για τα ηλίθια καψόνια; Να μιλήσουμε για το πόσοι προβληματικοί άνθρωποι εκεί μέσα τρέφονται από ένα τοξικό περιβάλλον που σέβεται μόνο ιεραρχίες και όχι την ανθρώπινη αξία; Για παιδιά που μπήκαν μερικούς μήνες και βγήκαν με ψυχολογικά; Για παιδιά που οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία; Σπάνιες περιπτώσεις, αλλά μια χαρά τις ξέρετε κι ας κρύβονται. Ο στρατός δεν είναι φονική μηχανή; Ναι, αν μιλάμε για περίοδο ειρήνης όπως τώρα που ασχολούμαστε με πατάτες. Αλλά δεν χρειάζεται καν να πάμε μακριά. Ρωτήστε στις ακριτικές περιοχές για περιπτώσεις που ο στρατός εμπλέκεται σε βία ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες. Νομίζετε ότι τα λέμε για να γλιτώσουμε το 9μηνο/12μηνο; Καμία σχέση. Στείλτε μας για την ίδια διάρκεια στον Ερυθρό Σταυρό να δουλεύουμε μέρα-νύχτα, ξέρετε το έργο του. Στείλτε μας σε μια περιοχή με ελλείψεις να στελεχώσουμε το νοσοκομείο, ακόμα και ως επιστάτες. Στείλτε μας στην πυροσβεστική για υπηρεσία, σε παραλίες για γόπινγκ, στα βουνά για δασοπροστασία, σε απομονωμένα νησιά ως ταχυδρόμους. Ναι, δεν γουστάρουμε τα όπλα, δεν γουστάρουμε τα καψόνια, δεν γουστάρουμε την αυθαίρετη ιεραρχία. Στείλτε μας κάπου που το έργο μας θα έχει αξία για την κοινωνία, και όχι στον παραλογισμό που λέγεται Ελληνικός Στρατός. Εκεί θα δούμε αν θα μάθουμε να "έχουμε ευθύνη του τομαριού μας", να "συμβιώνουμε" και να έχουμε "συγκρότηση". ΥΓ: Και επειδή μάλλον δεν το ξέρετε, το τελευταίο που γράφω γίνεται ήδη. Λέγεται εναλλακτική υπηρεσία και θέλουν να πάνε εκατοντάδες αντιρρησίες κάθε χρόνο, αλλά εσείς νομίζετε ότι είναι τεμπέληδες.
Untitled User
Untitled User Πριν 9 ημέρες
Έχει λογική το επιχείρημά σας. Εκτός αυτού, χωρίς να θέλω να γράψω κάτι σεξιστικό, υπό το σκεπτικό του αξιόλογου κατά τ' άλλα κ. Μπέζου, οι γυναίκες δεν πρέπει να μάθουν να έχουν ευθύνες; Κι αν πρέπει, πώς θα γίνει αυτό;
George Zachos
George Zachos Πριν 12 ημέρες
@Theodore D Ναι, ναι, ξέρω ακριβώς τι γράφεις. Έχω ήδη καταλάβει. Μένει να καταλάβεις και εσύ.
Theodore D
Theodore D Πριν 12 ημέρες
@George Zachos Γράφω για άτομα που ζουν βία στον στρατό κι εσύ απαντάς ότι ο Μπέζος "με πόνεσε". Καλά μυαλά.
George Zachos
George Zachos Πριν 12 ημέρες
Ακριβώς σε ανθρώπους σαν εσένα αναφερόταν και διαβάζοντας Όλα αυτά που έγραψες, σε πόνεσε εκεί που έπρεπε. Μια χαρά τα είπε ο Μπέζος.
Ts Mar
Ts Mar Πριν μήνα
Αγαπημένος ♥️ και η απόδειξη ότι δε χρειάζεται να μπαίνεις στη διαδικασία να φαίνεσαι αρεστός για να είσαι! Μπράβο κύριε Μπέζο!
Sophie Flores
Sophie Flores Πριν μήνα
Εξαιρετική συνέντευξη, πολλά συγχαρητήρια!!
Danai Nala
Danai Nala Πριν μήνα
Όντως πολύ όμορφη κουβέντα. Λαμπρό έφτιαξες πολύ όμορφο κ κατάλληλο κλίμα για να λάμψει Ο κ. Μπέζος που ήταν πολύ πολύ καλός!
eCliPse YT
eCliPse YT Πριν μήνα
To -5€ sthn prwth paraggwlia einaickalutero
Αργύρης Γκαντολουδης
fisfis και fαγες
Panos petro
Panos petro Πριν μήνα
Βάλτε και βίντεο :)
xrina
xrina Πριν μήνα
Αυτή η συνέντευξη πρέπει να ακούγεται σε όλες τις δραματικές!!! Και γενικότερα...
Philoso Physics
Philoso Physics Πριν μήνα
44:17 απλά με σκότωσε αυτό το σημείο
eleni damianou
eleni damianou Πριν μήνα
Επίπεδο, μόρφωση, ειλικρίνεια και αισιοδοξία! "Οι ομάδες είναι μόνο για το καλό του ομαδάρχη", "ο στρατός είναι για να μάθεις να αναλαμβάνεις ευθύνες" κορυφαία αποστάγματα της τόσο μεστής συνέντευξης! Και βέβαια συγχαρητήρια Λάμπρο που τον έκανες να γελάσει με το χιούμορ σου! Πραγματικά περιμένω να δω πώς (και με ποιον καλεσμένο) θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου!
Helianthus
Helianthus Πριν μήνα
Φοβερή συνέντευξη… Συγχαρητήρια… Σοβαρή με μέτρο και ενδιαφέρον… Προσφέρει εμπειρία και γνώση… Και πάλι πολλά μπράβο…
Βασίλης Ταρναράς
- από Έλληνες ηθοποιούς ποιον προτιμάς; - τον Μπέζο - μπορείς να σταματήσεις να τον παίζεις και να μου απαντήσεις;
Giwrgos Papadopoulos
Giwrgos Papadopoulos Πριν μήνα
Εύχομαι μιά μέρα να γίνουν όλοι ηθοποιοί για να καταλάβουν ότι δεν είναι ηθοποιοί..
F P
F P Πριν μήνα
νομίζω ο Μπέζος την απόλαυσε αυτη τη συνέτευξη, ειδικά μετα το φιάσκο στην Τσιμτσιλή
Ioannis Kalymnos
Ioannis Kalymnos Πριν μήνα
FYI ένα από τα πιο δημοφιλή οχήματα στον Ελληνικό Στρατό είναι το περίφημο "παπάκι" ή κατά κόσμον ερπυστριοφόρο ΤΟΜΠ Μ113!
barbavassilis
barbavassilis Πριν μήνα
και στα παπαρια μας αγαπητε μπορω να πω
barbavassilis
barbavassilis Πριν μήνα
επιτελους μωρε φτιαξατε ηχο
Adiarmistos
Adiarmistos Πριν μήνα
Η καλύτερη συνέντευξη που πήραν ποτέ απο τον Γιάννη Μπεζο. Έκανε πάρα μα πάρα πολύ καλα που ήρθε στην εκπομπή του Φισφη.
Katerina Spanou
Katerina Spanou Πριν μήνα
τον λατρεύω αυτόν τον τύπο
Κώστας Μπ.
Κώστας Μπ. Πριν μήνα
8:10
Tiger's Tale
Tiger's Tale Πριν μήνα
Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Μπέζο που αποδέχτηκε την πρόσκληση, έδωσε αυτή τη συνέντευξη, και μίλησε ανθρώπινα. ❤️
DXS
DXS Πριν μήνα
Έλα ρε Φισφη!!!! Και Μπέζος στην παρέα!!!!!! 🥳🥳🥳🥳
Petro K
Petro K Πριν μήνα
Ο Έλληνας GOAT του θεάτρου Γιάννης Μπέζος συνεντευξαρα από λαμπρό για θέατρο και κωμωδία πραγματικά δείτε τι γίνεται όταν δύο Τιτάνες της κωμωδίας συζητάνε για αυτό πραγματικά μπράβο ❤️❤️❤️👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
new reast
new reast Πριν 17 ημέρες
@Petro K kai egw...mporei k nanai telika.
Petro K
Petro K Πριν 17 ημέρες
@new reast κοίτα για εμένα είναι Goat ρε σι τον έχω δει σε πολλές παραστάσεις τώρα αυτό που λέω είναι προσωπική άποψη
new reast
new reast Πριν 17 ημέρες
mono pou leas GOAT apodeiknueis oti den exeis paei pote sto 8eatro genika...se kamia periptwsh kakos o mpezos.para poly kalos, alla goat????k eimai full fan tou e.
Petro K
Petro K Πριν 17 ημέρες
@new reast χαμηλά στάνταρ ο Μπέζος χαχαχα νταξει τώρα μιλάμε η κλανουμε
new reast
new reast Πριν 17 ημέρες
gkoout? poly xamhla stantar exeis petre.
Konstantinos Pouchias
Konstantinos Pouchias Πριν μήνα
Θέλουμε part 2..
Tiger's Tale
Tiger's Tale Πριν μήνα
Πωπωωωω λατρεύω τον κύριο Μπέζο. Συγκινήθηκα όταν είδα πως του πήρες συνέντευξη, Λάμπρο, γιατί με ευχαρίστησε πολύ η κίνηση του ίδιου του κυρίου Μπέζου. Ίσως το ELvids να μην είναι στη φιλοσοφία του και να μην μεγάλωσε με αυτό, αλλά με την συμμετοχή του στην εκπομπή σου δείχνει την ομορφιά του ανθρώπου όταν έχει τα μάτια και το μυαλό του ανοιχτά. Πολύ όμορφη συνέντευξη, από έναν πολύ όμορφο άνθρωπο. ❤️
Angeliki Soulfopoulou
Angeliki Soulfopoulou Πριν μήνα
Πόσο ωραία συνέντευξη! Τι όμορφα πράγματα που ειπώθηκαν και πόσο είχαμε ανάγκη να ακούσουμε λόγο τέτοιας ποιότητας! Ναι, ίσως ακούγεται γραφικό πια το "ο κόσμος διψάει για ποιότητα", αλλά αν αναλογιστείτε από τι περιτριγυριζόμαστε καθημερινά, θα δείτε ότι είναι πέρα για πέρα αληθινό. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους, τον κύριο Μπέζο γιατί κάθε φορά που μιλάει ΔΙΔΑΣΚΕΙ, την Εβίτα και τον Λάμπρο γιατί μας έδωσαν την ευκαιρία να απολαύσουμε μια τέλεια συνέντευξη κάνοντας πολύ ωραίες ερωτήσεις!!! Πάντα τέτοια!!!
George Papadopoulos
George Papadopoulos Πριν μήνα
Απο τις καλύτερες κουβέντες που έχω ακούσει. Εύχομαι να συνεχίσει αυτή η εκπομπή είναι πραγματικά καταπληκτική!
Panagiotis Manolakos
Panagiotis Manolakos Πριν μήνα
Πικρές αλήθειες που πονάνε. Η αλήθεια είναι πικρή και ζούμε σε μια εποχή που βασιλεύει το ψεύτικο χάιδεμα. Για αυτό είναι ξινός σε πολλούς.
KostasJP
KostasJP Πριν μήνα
Εκπληκτικός και αγαπημένος Μπέζος.
alex_an vk
alex_an vk Πριν μήνα
Τοπ !
Αλέξανδρος Μ
Αλέξανδρος Μ Πριν μήνα
Σε ενα μικρο γειτονικό βιντεοκλαμπ, εργαζόταν ενα παιδί έχοντας πολλές απο τις ιδιαιτερότητες που συντελεί ενας καλλιτέχνης. Οταν τον ρώτησα σχετικά(στον καρπό ειχε τατουάζ κορεατη σκηνοθέτη), μου απάντησε οτι ήταν απο επαρχία, σπούδαζε ηθοποιός,λογω κρίσης μερικές φορές δεν ειχε να φάει κτλ κτλ. Επίσης μου είπε ότι ευτυχώς ο δάσκαλος του στην υποκριτική του εδωσε κάποια λεφτά για να περάσει, χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα. Δεν θα ακούσετε ποτέ τον Γιάννη Μπέζο να λέει ότι εδωσε η βοήθησε, τα λένε όμως οι αλλοι
do majore
do majore Πριν μήνα
Κοίτα να δεις που ξεκίνησα να ακούω αυτή τη σειρά εκπομπών για πλάκα κι έγινα φαν
Georgios Tzedakis
Georgios Tzedakis Πριν μήνα
Πολύ εκπαιδευτικός ο κύριος Μπέζος. Εξαιρετικά εύστοχη η παρατήρηση ότι όλες του οι σκέψεις είναι μια αντίθεση, ακόμη και η άποψη του για τον ηγέτη. Φοβερή συνέντευξη. Τόσο πυκνή και με τόσο νόημα που νομίζω πρέπει να την ακούσω άλλες 10 φορές για αποκομίσω όλα όσα μπορεί να δώσει.
Cine Mairon
Cine Mairon Πριν μήνα
Ο Λάμπρος φαίνεται να διακατέχεται από φόβο με την έννοια του δέους κυρίως και βγάζει ασυνήθιστη για αυτόν νευρικότητα στη συγκεκριμένη συνέντευξη. Η ανάλυση σχετικά με τον χρόνο θύμιζε το "Sculpturing time" του Tarkovsky. (Επίσης κάτι που βλέπω σε αυτή τη σειρά και δεν ξέρω αν η πληροφορεία ενδιαφέρει ή όχι, αλλά θα την παραθέσω σε περίπτωση που μπορεί να πέσει στην αντίληψή του και ίσως να θέλει να την αξιποιήσει. Κατά το Savoir Vivre, όταν συστήνουμε έναν μεγάλο ηθοποιό/καλλιτέχνη δεν ενδείκνυται η προσφώνηση "κύριος" πριν το όνομά του, το οποίο όμως πρέπει να αναφέρεται ολόκληρο (ονοματεπώνυμο). Θυμάμαι χαρακτηριστικά στο βιβλίο σαν παράδειγμα τον Ντίνο Ηλιόπουλο...ναι τόσο πρόσφατο το βιβλίο...still stands though.)
MrSirGiorgos
MrSirGiorgos Πριν μήνα
Μεγαλο μάθημα στο φισφη μολις ο γιαννης μπεζος απεδωσε με τον καλύτερο τροπο οτι απο τον στρατο εχεις κατι να πάρεις και μαλιστα σημαντικό κ οτι δεν είναι μονο για στρατοκαυλους οπως νομιζει η φασιστερα η οποια εχει γίνει ομοια αυτων που μισουν. Η ποιότητα σε σύγκριση με το κενό της σύγχρονης εποχης.
MrSirGiorgos
MrSirGiorgos Πριν μήνα
@Snowstorm πολυ σοβαρός
Snowstorm
Snowstorm Πριν μήνα
@MrSirGiorgos Πολύ εύστοχος. 🤡
MrSirGiorgos
MrSirGiorgos Πριν μήνα
@Snowstorm σε ποιο σημειο ειπα τετοιο πραγμα. Οτι θες διαβαζεις; ειπα ότι οι νέοι αριστεροί ειναι με παρωπιδες σχεδον παντα ημιμαθείς και εχουν συμπεριφορα φασιστών
Snowstorm
Snowstorm Πριν μήνα
@MrSirGiorgos Δεν είπες τίποτα ουσιαστικά, απλώς ερμήνευσες τα λόγια του Μπέζου ως στρατοκαυλίαση.
MrSirGiorgos
MrSirGiorgos Πριν μήνα
@Snowstorm κάτι πανω σε αυτο που ειπα έχεις να πεις; γιατί το μονο που έχεις πει ως τωρα ειναι για μπουμερ κ αποφοιτους λυκειου συνεπως τιποτα
k l
k l Πριν μήνα
7:50 αρχίζει η συνέντευξη
Cris Pap
Cris Pap Πριν μήνα
μόνο που απευθυνόταν στον πληθυντικό τα λέει όλα για το κύρος και τον χαρακτήρα του !!!
Dimitris Galanos
Dimitris Galanos Πριν μήνα
Πολλή ωραία συνέντευξη πραγματικά .. φέρε και Λαζόπουλο να πέσουν τα τσιμέντα
George
George Πριν μήνα
Πώς έχεις καταφέρει και έχεις αυτούς τους καλεσμένους ήθελα να ήξερα! Μπράβο!!!
Georgios Tzedakis
Georgios Tzedakis Πριν μήνα
Μεταξύ σοβαρού και αστείου: Έχουν γίνει τόσο χάλια αυτοί που παίρνουν συνεντεύξεις στην τηλεόραση που δεν έχουν άλλες επιλογές.
Watching Park
Watching Park Πριν μήνα
Δεν είναι και δυσκολο..Ο φισφης είναι...έχει δουλέψει τηλεόραση και ένας απ' τους καλύτερους κωμικούς στην Ελλάδα, δεν είναι κάποιος τυχαίος που μάζεψε τώρα subscribers
Konstantinos Platis
Konstantinos Platis Πριν μήνα
σε τέτοιες εκπομπές θα έπρεπε να δίνει συνεντεύξεις και όχι στα πρωινάδικα που του έφτιαξαν το προφίλ του παράξενου γιατί μπορεί αυτά που λέει εκ πρώτης όψεως να ακούγονται ως έπαρση κάποιες φορές αλλά όταν τα αναλύει δείχνει ότι οι απόψεις του βασίζονται σε επιχειρήματα που δεν έχουν σκοπό να προσβάλουν αλλά να προστατέψουν το θέατρο στο οποίο έχει αφιερωθεί. Όταν όμως οι δημοσιογράφοι των πρωινάδικών πάρουν την ατάκα που θέλουν δεν τους νοιάζει να το αναλύσουν παραπάνω όπως κάνει ο Φισφής.
Marianthe Skiadaresi
Marianthe Skiadaresi Πριν μήνα
Τα πρωινάδικα ενδιαφέρονται μόνο για λαικισμό και σκάνδαλο! Και κρίμα που οι καλλιτέχνες σε αυτή την χώρα να πρέπει να τους ανέχονται και να αποτελούν και μέσο προβολής τους! Θυμάμαι σοβαρές σειρές όπως πχ νησί , κόκκινο ποτάμι, να της έχουν μετατρέψει σε σαπουνόπερες στον σχολιασμό! Ας μην σχολιάσω επίσης κάποιες συνεντεύξεις που είχαν πάρει στον Ρώμα ,που κυριολεκτικά τον ειρωνευόντουσαν για τις αποφάσεις που πήρε για τις σειρές του λες και θα ρώταγε τις κατίνες πρώτα ο άνθρωπος πριν γράψει σενάριο..
Betty Nurcja
Betty Nurcja Πριν μήνα
Θέλουμε και part 2 😄😄 πολύ ωραία συζήτηση υπέροχοι και οι δύο ❤
Σταύρος Δ
Σταύρος Δ Πριν μήνα
❤️❤️❤️❤️❤️
Anna Petalidou
Anna Petalidou Πριν μήνα
Συγχαρητήρια! Τον "ξεζουμησατε" τον κύριο Μπεζο και το χάρηκαμε! Κύριε Μπεζο ευχαριστούμε για τη τόσο καλή δουλειά σας και το σεβασμό που δείχνετε σε αυτήν όλα αυτά τα χρόνια!
Anastacia Cape
Anastacia Cape Πριν μήνα
Μπράβο Λάμπρο, μπράβο Εβίτα!Ένας διάλογος που σου αφήνει...χαρα!
Konna De Buhr
Konna De Buhr Πριν μήνα
Αγαπημένος ηθοποιος. Εχει εναν τρόπο να σε κάνει να βιώνεις αυτό που θέλει να βιώσεις. Απολαμβάνω όσο τίποτα άλλο να τον ακούω σε συνεντεύξεις και ακόμα περισσότερο σε ουσιώδες συνεντεύξεις. Αυτές που σου δείχνουν έναν μέρος του μυαλού του άλλου και δεν είναι για προώθηση μιας σειράς ή ταινίας αλλά για να γνωρίσεις τον άνθρωπο πίσω απο αυτό.
Michael Lennon
Michael Lennon Πριν μήνα
Ομολογώ ήρθα με αίσθημα προκατάληψης για τη συγκεκριμένη συνέντευξη. Διαβάζοντας τα υπόλοιπα σχόλια, να πω κι εγώ τη γνώμη μου ως προς τις τηλεοπτικές "αρπαχτες" του Μπέζου στις οποίες αναφέρθηκαν κάποιοι. Νομίζω αυτή την αντίληψη την έχουμε τώρα που έχουν περάσει τόσα χρόνια και έχουμε κουραστεί από τις αμέτρητες επαναλήψεις. Το ίδιο ακριβώς νοιωθω και για Κωνσταντίνου και Ελένης παράδειγμα. Ότι ήταν μια αρπαχτη του Ρώμα χωρίς λόγο ύπαρξης. Αν πιάσουμε όμως τις σειρές και τις αναλύσουμε όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, θα δούμε ότι 9/10 φορές έχουν λόγο ύπαρξης και είχαν λόγο επιτυχίας. Η επανάληψη όμως τις ξεχείλωσε και τις έφθειρε δραματικά! Όσο για την προκατάληψη που προανέφερα, πήγαινε καθαρά στον Μπέζο ως χαρακτήρα μετά από αρκετά που έχω ακούσει/διαβάσει κατά καιρούς, χωρίς όμως να μπω στη διαδικασία της εξακρίβωσης. Ερμηνευτικά όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε το ταλέντο του. ΥΓ. Είμαι σίγουρος ότι σας συμπάθησε και ότι απόλαυσε μια συνέντευξη μετά από πολύ καιρό! Μπράβο Λάμπρο! Μπράβο Εβίτα!
Vasilis Nitsakis
Vasilis Nitsakis Πριν μήνα
ειναι η πρωτη συνεντευξη του μπεζου που δεν υπαρχει ουτε ψηγμα απο αμηχανια στην ατμοσφαιρα . (που τις περισσοτερες φορες η αμηχανια αυτη προερχεται απο την αυστηρότητα που χει σαν ατομο οταν κοντραριζεται με την ανθρωπινη βλακεια . γιατι συνηθως του παιρνουν συνεντευξεις σαπιοι παρουσιαστες καναλιων οταν θελει να προμοταρει τη καινουργια του σειρα )
Tilemaxos46
Tilemaxos46 Πριν μήνα
Θα θέλαμε να σας δούμε και κάποια στιγμή στις οθόνες μας... ακούμε τόσο καιρό Εβίτα και Εβίτα δεν βλέπουμε. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας.
Sofia X.
Sofia X. Πριν μήνα
Οταν ξερεις να κανεις ερωτησεις, παιρνεις και αναλογες απαντησεις! Απολαυστικοι για μια ακομη φορα!
Filippos Kalogridis
Filippos Kalogridis Πριν μήνα
υποδειγματικές ερωτήσεις, εξαιρετικές απαντήσεις. δύο άνθρωποι στο ίδιο επίπεδο. άψογα τά ελληνικά και τών δύο.
Ευγενία Αναγνώστου
Μια συνέντευξη του κ. Μπέζου στο επίπεδο που του αξίζει.. Επιτέλους!
NV
NV Πριν μήνα
Αγαπημένος ηθοποιός και τρομερός άνθρωπος
antreas athanasiadis
antreas athanasiadis Πριν μήνα
ton latrevo afton ton anthropo
Blackbox
Blackbox Πριν μήνα
Μία πραγματικά ειλικρινή συζήτηση από δύο βαθύτατα ευγενείς ανθρώπους , που μου έδωσαν αρκετό υλικό για σκέψη. Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Τον σεβασμό μου και στην Εβίτα.
Επόμενο
15 MONTHS
11:39
προβολές 1 917 293
Dune | Official Main Trailer
3:28
προβολές 7 134 386
Sin boy - SIMA (Prod. DjStephan)
2:42
προβολές 174 129
DON XHONI - DERI KUR (Prod Çelik Lipa)
2:35
προβολές 5 520 427
This Is SO SMART!!! 😂 #shorts
0:48
προβολές 113 470 903
Rubber Band Trampoline #Shorts
0:41
προβολές 19 324 151
SIDEMEN EXTREME FISHING vs LOGAN PAUL
1:6:05
προβολές 12 638 154