Σκοτάδι

MasterChef Junior GR - Επεισόδιο 1 - Πρεμιέρα

MasterChef Junior GR
Εγγραφή
προβολές 237 824
50% 1 1

Τα boot camp του MasterChef Junior έχουν ξεκινήσει και όλα παίζονται! Είκοσι δύο καλύτεροι μικροί μάγειρες και είκοσι δυο καλύτερες μικρές μαγείρισσες απ΄ όλη την Ελλάδα, ηλικίας 8 ως 13 ετών, συναντιούνται για πρώτη φορά σήμερα με τους τρεις κριτές.

Η Ελένη Ψυχούλη, ο Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, έχουν αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να βρουν και να αναδείξουν τον επόμενο λιλιπούτειο Master Chef.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, μια σειρά από δοκιμασίες θ’ αναδείξουν τα 22 πιο ταλαντούχα παιδιά, 11 αγόρια και 11 κορίτσια, που θα φορέσουν την πολυπόθητη ποδιά και θα μπουν στο διαγωνισμό για να ζήσουν συναρπαστικές μαγειρικές εμπειρίες. Ένα από αυτά θα κερδίσει στο τέλος το μεγάλο έπαθλο των 15.000 ευρώ και το τρόπαιο του MasterChef Junior. Το ταξίδι ξεκινά!

Η πρώτη προκριματική φάση του MasterChef Junior ξεκινάει με τις μικρές κυρίες, Πρώτα αυτές θα ριχτούν στη μάχη για την είσοδο τους στο κύριο μέρος του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού στον κόσμο.

Δυο μαγειρικές δοκιμασίες θα κρίνουν σήμερα ποιες 16 από τις 22 μαγείρισσες θα περάσουν στη δεύτερη προκριματική φάση, στην οποία και θα διεκδικήσουν τις 11 πολυπόθητες ποδιές.


Facebook: facebook.com/MasterChefJu...
Instagram: instagram.com/masterchefj...
Twitter: twitter.com/mcjuniorgr

Δημοσιεύτηκε στις

 

13 Σεπ 2018

Κοινοποίηση:

Κοινοποίηση:

Κατεβάστε:

Φόρτωση.....

Προσθήκη σε...:

τη λίστα αναπαραγωγής μου
Παρακολούθηση αργότερα
Σχόλια 0
Επόμενο
Jelly Roll - she (Official Music Video)
3:20