Σκοτάδι

New Hope Club, Danna Paola - Know Me Too Well

New Hope Club
Εγγραφή
προβολές 20 130 664
99% 622 000 4 100

Official video from New Hope Club & Danna Paola - Know Me Too Well
Listen here: NewHopeClub.lnk.to/KnowMeTooWell

Our debut self-titled album NEW HOPE CLUB is out now!!: NewHopeClub.lnk.to/FanBundle

Subscribe to New Hope Club ELvids: elvids.com/u-newhopeclub?sub_c ...

FOLLOW NEW HOPE CLUB:
Instagram: instagram.com/newhopeclub
Twitter: twitter.com/newhopeclub
Facebook: facebook.com/newhopeclub
Official Website: newhopeclub.com/

FOLLOW DANNA PAOLA:
Instagram: instagram.com/dannapaola
Twitter: twitter.com/dannapaola
Facebook: facebook.com/dannapaola
ELvids: elvids.com/show-UCDJT ...

Κοινοποίηση:

Κοινοποίηση:

Κατεβάστε:

Φόρτωση.....

Προσθήκη σε...:

τη λίστα αναπαραγωγής μου
Παρακολούθηση αργότερα
Σχόλια 16 448
dellamarcela
dellamarcela Πριν 20 λεπτά
mengcakep semua woyyyy
Leos Ortega
Leos Ortega Πριν ώρα
Uffff que buena racha hace tres meses tenía como 6 millones y hoy 20 HIT
Lolita Gonzales
Lolita Gonzales Πριν ώρα
Vamos por 25M. Dreamers está joya merece más!
Nazlı Nur Kaya
Nazlı Nur Kaya Πριν ώρα
Lee Know dan duydum geldim
Yann Ferdian
Yann Ferdian Πριν 2 ώρες
kek nya gak ada orang indo😌 btw, AA SPERMA WEEKEND
niños heroes
niños heroes Πριν 3 ώρες
Quién enomorado de esta canción?
Ma.Inés Figueroa Ocampo
Ma.Inés Figueroa Ocampo Πριν ώρα
Yo
Vicky Imam Prasetya
Vicky Imam Prasetya Πριν 4 ώρες
Mama migren 😂
Lia A
Lia A Πριν 5 ώρες
20,1M ♡
Taufiq Mus Channel
Taufiq Mus Channel Πριν 5 ώρες
Gegara sing off tiktok part v Reza darmawangsa feat Mirriam eka 😅😅
Liza Sulaiman
Liza Sulaiman Πριν 6 ώρες
I came all the way from Tiktok😩😩This song had been out for a year and how could I missed this amazing song😩😩For real tho!Love it🔥🔥❤❤
Lia A
Lia A Πριν 6 ώρες
20 millooneees ♡
Sri Maulida
Sri Maulida Πριν 6 ώρες
Mantap gw nonton ni MV dri 9jt an sekarang udh 20jt aja Daebak dahh .
virendra anargyap
virendra anargyap Πριν 6 ώρες
Mama migren papa blm makan mama migren
R.E. Handhita
R.E. Handhita Πριν 6 ώρες
I'm literally obsessed with this song. Reece's voice is out of the world ❤️
Lisa Sugiyanto
Lisa Sugiyanto Πριν 7 ώρες
Gara gara tik tok jadi tau lagu ini enak didengar walaupun artinya tentang patah hati tapi dengar lagunya aku senang❤️
My Story Gacha Life
My Story Gacha Life Πριν 7 ώρες
Mama migren
SITI NUR SILVASARI,
SITI NUR SILVASARI, Πριν 9 ώρες
Hahaha
claudio canigia
claudio canigia Πριν 4 ώρες
Kmu mau ga jd pacar aku
SITI NUR SILVASARI,
SITI NUR SILVASARI, Πριν 9 ώρες
Pacarku
SITI NUR SILVASARI,
SITI NUR SILVASARI, Πριν 9 ώρες
Kamu
SITI NUR SILVASARI,
SITI NUR SILVASARI, Πριν 9 ώρες
Untuk
SITI NUR SILVASARI,
SITI NUR SILVASARI, Πριν 9 ώρες
Love you 🥰
Gina Marin
Gina Marin Πριν 9 ώρες
20M views!! WoW 😲😱 We can do more, wake up Dreamers!
Riski Rr
Riski Rr Πριν 9 ώρες
Ngentot
φan φwnᧁ
φan φwnᧁ Πριν 9 ώρες
Era FM buat hal ... LoL XD Hahaha Lagu ni paduhh 😂💞
Theresa Destina
Theresa Destina Πριν 9 ώρες
FINALLY 20M!!! congrats boys :)
Mas Rere
Mas Rere Πριν 9 ώρες
Bikinya pas pamdemi wkwkwk
Carmen Luna
Carmen Luna Πριν 9 ώρες
20M😍
Grace Gouw
Grace Gouw Πριν 9 ώρες
Nice song
claudio canigia
claudio canigia Πριν 4 ώρες
Nice u
Yani Heryani
Yani Heryani Πριν 10 ώρες
Gara gara tiktok nih, baru tau lg ini enak bgt di dengerin... Ya Tuhan telat 2 thn!!!
Hisyam Syarif
Hisyam Syarif Πριν 10 ώρες
Yang kemari gegara tiktok ada? Haha
Ayyuu House
Ayyuu House Πριν 10 ώρες
Bagus bgt lagunya buat ngehaluin jaehyun😩💗
Chimow Sy
Chimow Sy Πριν 10 ώρες
I LOVE YOU ALL. FLEECE MARRY ME.
Rangga Wishnu
Rangga Wishnu Πριν 11 ώρες
Mama migren
Devi Mariani
Devi Mariani Πριν 11 ώρες
Indonesia like
Cxyn Dragon
Cxyn Dragon Πριν 11 ώρες
Mama niken kwkwwkkwkwk
Tutorial Roblox
Tutorial Roblox Πριν 11 ώρες
akhirnya jumpa lagu nih
P. P.
P. P. Πριν 11 ώρες
20M views!!!
Itz Gacha_Blue_Cupcake._.
Itz Gacha_Blue_Cupcake._. Πριν 11 ώρες
Why does Danna look like Ariana? 😂😂😂 (you know what Ariana i mean)
hermm herm
hermm herm Πριν 12 ώρες
Its been released 1 year ago😲😲. Btw im falling in love with your melodinous voice
Ananda Arina
Ananda Arina Πριν 12 ώρες
🤣🤣akhirnya dpt lagunya…gegara liat tiktok iniii🤣🤣🤣🔥🔥🔥
Tiara Efilianty
Tiara Efilianty Πριν 12 ώρες
Masih ingat mama migrain 🗿
Ibrahim Zein
Ibrahim Zein Πριν 12 ώρες
Maria belen..
Aryaaa aa
Aryaaa aa Πριν 12 ώρες
Mama niken
Nanda Anggita
Nanda Anggita Πριν 12 ώρες
I like this song :)
claudio canigia
claudio canigia Πριν 4 ώρες
Boleh kenalan ga
Siska Ananda Putri
Siska Ananda Putri Πριν 13 ώρες
This song is so good
Chiizy
Chiizy Πριν 13 ώρες
Mama megrain :v
AZRIN HANUM
AZRIN HANUM Πριν 13 ώρες
Mama Niken 👁️_👁️
Samuel927 Lol
Samuel927 Lol Πριν 13 ώρες
Mama migren
ABU BAKAR
ABU BAKAR Πριν 13 ώρες
Danna Paola 1:18
Atie Halim
Atie Halim Πριν 13 ώρες
So good
Yudha Putra Herdinansyah
Yudha Putra Herdinansyah Πριν 13 ώρες
Nanananana mama migren
Khairi Asyraf
Khairi Asyraf Πριν 14 ώρες
Ah-ah, ah-ah (ah-ah, ah-ah) I spend my weekends tryna get you off My mind again, but I can't make it stop I'm tryna pretend I'm good, but you can tell (good but you can tell) You're right, I shoulda text you goodnight I shoulda given more time I wish I had've known this before Now I'm replaying our goodbye But it wasn't a goodbye And I still hear you slamming the door Try to hit you up, but you've had enough You're screaming down the phone "You don't know what you lost" I say, "I'm fine, " I didn't care that much But I realize when you hang up, I messed this up I spend my weekends tryna get you off My mind again, but I can't make it stop I'm tryna pretend I'm good, but you can tell (uh) 'Cause you know me too, you know me too well Ah-ah-ah-ah You know me too well Ah-ah-ah-ah Lo puedo dejar para mí, jamás volverte a llamar But baby no puedo engañarme a mí misma, no Porque cada vez que me oyes, yo sé que tú me lees Lo mejor será dejarte ir, y olvidarte Try to hit you up, but he had enough Just screaming down the phone "You don't know what you lost" I say, "I'm fine, " I didn't care that much But I realise when you hang up, I messed this up I spend my weekends tryna get you off My mind again, but I can't make it stop I'm tryna pretend I'm good, but you can tell (uh) 'Cause you know me too, you know me too well Ah-ah-ah-ah You know me too well Ah-ah-ah-ah Oh, if we could take it back Baby, if I could, then I would (I would) I would give you all I have Baby, if I could, then I would (I would) I spend my weekends tryna get you off My mind again, I can't make it stop Tryna pretend I'm good, but you can tell Mm, I'm not I spend my weekends tryna get you off My mind again, but I can't make it stop I'm tryna pretend I'm good, but you can tell 'Cause you know me, you know me too well (you know me too well) Ah-ah-ah-ah You know me too well Ah-ah-ah-ah You know me too well Ah-ah-ah-ah You know me too well Ah-ah-ah-ah Solo tú me conoces tan bien
Fathurrahman
Fathurrahman Πριν 14 ώρες
Mama migrain
Dewi Utomo
Dewi Utomo Πριν 14 ώρες
Helo me from indonesia ☺☺
Atul Ewan9793
Atul Ewan9793 Πριν 14 ώρες
the black cloths sound is so yum
farees
farees Πριν 14 ώρες
i just realised that danna paola is lu from elite🤦🏻‍♀️😱
carmen Guillen
carmen Guillen Πριν 9 ώρες
Yes! She Is a good singer too
rhabli kurnia
rhabli kurnia Πριν 14 ώρες
Mama migrain😀
Astiti Debi
Astiti Debi Πριν 15 ώρες
kereeen
|RL•Tzy
|RL•Tzy Πριν 15 ώρες
I like your saund in 0:11 0:57 1:53 Thx
Wahyu Tugito
Wahyu Tugito Πριν 15 ώρες
Waw crece😍😚
Syed Oli
Syed Oli Πριν 15 ώρες
Just noticed that Danna Paola is Lucrecia from Elite 😅😅😅
Lolita Gonzales
Lolita Gonzales Πριν ώρα
She's an incredible singer, u Should watch More of her.
Nor Vila
Nor Vila Πριν 15 ώρες
OOO ini lagunya
Nurul Amira
Nurul Amira Πριν 15 ώρες
Viral at tiktok i found this song at here 😍
Marvin Dewangga
Marvin Dewangga Πριν 16 ώρες
Gak bisa bahasa inggris🗿🗿🗿🗿🗿
Tahara Ramadhan
Tahara Ramadhan Πριν 16 ώρες
A LOVE NHC😘😘😘
Muhamad Rizki Sadewa
Muhamad Rizki Sadewa Πριν 16 ώρες
nanana😘mama😜migren😨papa belom makan🙀mama migren💃adeknya ngambek🙏mama migren🤙
Robi Fitriadipura
Robi Fitriadipura Πριν 16 ώρες
CANDUUUUUU
Elsa Nurfianty
Elsa Nurfianty Πριν 16 ώρες
Ya ampun ini maria bellen dlu itu yahh..gedenya cakep bgt
Noraini A. Wahab
Noraini A. Wahab Πριν 16 ώρες
I love this song
Mrs Sindarov
Mrs Sindarov Πριν 17 ώρες
Tiktok bring me hereeeee
Reflax With Benedetta-
Reflax With Benedetta- Πριν 17 ώρες
Woi indo sini🗿 Like coba yang orang indo👁👄👁
Rita Rai
Rita Rai Πριν 17 ώρες
It's soo 2016 vibey I'm loving it
Rita Rai
Rita Rai Πριν 17 ώρες
I'm regretting why didn't I found this sooner 👁️👄👁️
Yesia Elvana
Yesia Elvana Πριν 17 ώρες
Akhirnya nemuin lagu ini, diputar berkali-kali tp ga bosen.. Bikin candu banget buat didengerin karena bagus dan kerenn banget lagunyaa...
Yesia Elvana
Yesia Elvana Πριν 17 ώρες
Kerennnn banget lagunyaaa❤️❤️❤️❤️
Rosadah Djupri
Rosadah Djupri Πριν 17 ώρες
Lagu mama migrain
Warm CuppaTea
Warm CuppaTea Πριν 17 ώρες
It's a little cringe song but not hate it... 😍
Jalalluddin Akbar
Jalalluddin Akbar Πριν 17 ώρες
Nanana Mama migren Papa belum makan Mama migren
Ulfha Qotrunnada11
Ulfha Qotrunnada11 Πριν 17 ώρες
Bagus bngat lagunya. Cwok nya jg gnteng
Nuraini Rahma
Nuraini Rahma Πριν 17 ώρες
maria belen
ravy official
ravy official Πριν 18 ώρες
mama migren
Rangga Aditya
Rangga Aditya Πριν 18 ώρες
Ooooaaaahh
frost golden 49
frost golden 49 Πριν 18 ώρες
Wow this song is great
Ceza Safira
Ceza Safira Πριν 18 ώρες
Gw keinget mama migren
Nurul A Rahmawati
Nurul A Rahmawati Πριν 18 ώρες
From Indonesia.. 🥰
My Nguyễn
My Nguyễn Πριν 18 ώρες
Cuốn vcl huhu
Kita Shinsuke`
Kita Shinsuke` Πριν 18 ώρες
Kesini gara gara Tik Tik Na na na na na mama migren akskakakakakaakak😭😭😭
adriawan f.d
adriawan f.d Πριν 19 ώρες
mama migren
aci gamersport wijaya
aci gamersport wijaya Πριν 19 ώρες
Lyric Indonesia this mama migran
Agustin Encarnacion gonzales
Agustin Encarnacion gonzales Πριν 19 ώρες
Que es "mama migren"?
ERZLEGENDTZY
ERZLEGENDTZY Πριν 19 ώρες
Mama migrennn papah belum makan adek ny ngambekk
24putera
24putera Πριν 19 ώρες
Tiktok bring me here... 😅😅😅
Kelly Swon Hwang
Kelly Swon Hwang Πριν 19 ώρες
I came here for ticktock 😅 ~ it's good 👍 the song 🎵
Επόμενο
New Hope Club Short Covers
6:38
προβολές 40 000
PAEKA - “WASSUP” (VISUALIZER)
2:48
προβολές 448 843
I found the HARDEST game on Steam... 😳
0:43
Rixton - Me and My Broken Heart (Official Video)
3:16
Måneskin - Beggin' (Lyrics)
3:33
προβολές 9 900 000
If You Can Carry $1,000,000 You Keep It!
10:45
προβολές 23 614 053
Konnie Metaxa - AMAN - Official Music Video
3:19